HTML

And Now For Something Completely Different

Minden olyan dologról, ami valamilyen hatással van életemre.

Friss topikok

Linkblog

Segélykiáltás a paranoia tengeréből

2008.09.29. 20:33 gojko89

Magyarország. Sok a probléma. Sok a zúgolódás. A magyar emberek furcsák. A magyar ember szeret kötözködni, fikázni. Vannak dolgok, amiket különösen szeretünk fikázni. A sport, ezen belül a foci, a közlekedés, az utak minősége és természetesen a politikusok, politika.

Én sem vagyok oda a mai politikusokért. Magáért a pilotikáért sem. Sokan érezenk ugyan így. Ám, vannak olyanok, akik szinte sportot űznek a fikázásból. Na, de mire is gondolok pontosan? Van nekünk ugye, egy miniszterelnökünk és annak a háta mögött egy kormány. Az előzmények ismertek, nem szeretnék senkit sem befolyásolni. Tettek, amit tettek és ez jogosan sokaknál kiverte a biztosítékot. Jogosan fölemelték a hangukat. A bizonyos "öszödi beszédes ősz"-től kezdve azonban egy olyan "paranoia" keletkezett, ami rendkívüli módon ontja magából a szennyet, rombol és idegesít is.

Ugyanis az ember ma már nem tudja kivonni magát a politikából. Illetve ne nevezzük ezt politikának. Ez a politika által gerjesztett csoportos utálkozás a  "gyurcsányozás". Szomorú, hogy a másik oldaltól sem lehet elszakadni, ha megjeleni a "Ferkó baljós szelleme", rögtön ott terem "Igazságos Viktor" is.

Én ebből nem kérek. Mégis kapok. Mindenhol. Mert, hogy a médiából ez folyik, arra azt mondom oké. De sok olyan helyen is, ahol nem kéne. Utcán, iskolákban, otthonokban, buszon, villamoson, metrón.

Tessék szépen fölmenni a netre és böngészni. Olvasni a hírportálok híreit. Hogy politikai hírekben ott vannak a kommentek között ezek a beszólások, nem jó, de legalább a "témába vág." Viszont egy csomó, csomó olyan hír, cikk, stb van, aminek semmi köze az egészhez. Mégis ott is csak erről kommenteznek az olvasók. Legyen szó, sportról, legyen szó, állatokról, a zombihernyóról, bármiről, ez ott van. Még a youtube-on is. Megnézünk egy magyar tartalmú videót és a kommentek között, rögtön adják egymásnak hazánkfiai a meleget-hideget.

Jó irányba megy ez így? Hogy szinte mindenki paranoiás lesz, és mindenben csak a rosszat, a képzeletbeli gonoszt látja. A magyar emberek eddig sem az egymás iránti szeretetről voltak híresek. Sajnos, ha így folytatódnak az események, akkor még tovább fajulhat a helyzet.

Tényleg megér ennyit ez az egész?

2 komment

Címkék: média internet orbán gyurcsány hír jobb bal paranoia

A bejegyzés trackback címe:

https://gojko89.blog.hu/api/trackback/id/tr92687967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bokrif 2008.10.06. 22:28:33

végre elolvastam ezt is, erről beszélgettünk múltkor

igazad van

1. sajnos ki kell ábrándítanom mindenkit és ha lenne változás a politikában, mondjuk a ferkó helyett lenne viktór, akkor sem történne semmi. menne tovább ugyanez. talán ha mindketten karöltve távoznának, akkor lenne valami, de az sem garantált

2. akkor mi a megoldás? normalizálni kell a helyzetet, mondja mindenki, de a hogyanra nincs ötlet, addig pedig hőbörögjön a csendes többség; mert hidd el, a csendes a többség többség, csak nem látszik, mert csendes.
remélni tudom, hogy tényleg van egy ilyen normális magyarország

gojko89 · http://gojko89.blog.hu/ 2008.10.15. 20:24:39

Teljesen egyet tudok érteni veled bokrif. Legyen igazad, én is hiszem, hogy létezik egy normális Magyarország.
süti beállítások módosítása