HTML

And Now For Something Completely Different

Minden olyan dologról, ami valamilyen hatással van életemre.

Friss topikok

Linkblog

Besza-behu

2009.02.18. 15:47 gojko89

Az interneten rengeteg olyan furcsaságra lelhetünk, amit anélkül sosem csodálhatnánk meg. Így voltam eddig én is. Aztán lett interneten és láttam "csodát", láttam "szennyet". Most jöjjön valami olyan, amit már nem lehet szó nélkül hagyni.

Nos, tudom mit éreztek. A japánokról eddig is tudtuk, hogy furcsa szerezetek, egymás hegyén hátán laknak, munkamániások, kislány bugyit szagolgatnak, de ezt azért még én sem feltételeztem róluk.

Hölgyeim és úriam, itt van a wc használatának elsajátítására készített oktatófilm.

1, Eltekintünk attól, hogy épeszű ember, nem így tanítja meg utódának az ürítést. Sőt, az épeszűeknél tanítani se kell. A kisgyerek attól függetlenül, hogy nem tudja, hogy mi az a "pisi, kaki", már születésétől kezdve űzi mind a kettőt. Na de mindegy, ettől ugye eltekinünk.

2, A másik, amitől még furcsább lesz ez az egész kis történet, hogy ugye mit is keres egy tigris a wc-n? Egy tigrisnek miért is kell angol wc-t használnia? Persze majd az erdőben keres magának egy "tojtojt".

3, A kis főszereplőnk ugye nem visel nadrágot. A különböző "output folyamatok" közepette a két lába között valamiféle "nemi szerv szerűt" vélünk felfedezni. Nem derül ki mi is az, bár lehet, hogy a mai divat szerint készült, így ha innen nézem fiú, ha onnan lány.

4, Nem vagyok biológus, de azt azért tudom, hogy nem a hasamban érzem azt, hogy pestiesen szólva, hugyoznom kell. Kisbarátunk viszont esküsik rá, hogy hasában érez furcsa dolgokat. Lehet, hogy a tigriseknél ez így működik.

5, Külön kiemelném az "output termékek" játékos megjelenítését. A kis kakidarab a South Park-ból ismert Mr. Hankey-re emlékeztet...

6, Végül, ami teljesen logikus megoldás: "Fiam (lányom?), ha már megtanultad használni a budit, kapsz egy nadrágot."

Mi a végeredmény? Egy kellemes ki zenés produkció, amin biztosan "besza-behu" a röhögéstől.

Szólj hozzá!

Címkék: tv internet oktatófilm

A bejegyzés trackback címe:

https://gojko89.blog.hu/api/trackback/id/tr15950936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása